DOGSTAR is voortgevloeid uit onze lederen sieraden collectie van STARFISH-JEWELS. Net als STARFISH-JEWELS is het accessoire merk voor de hond en zijn beste vriend ook gevestigd in Nederland.

Aangezien wij zelf ook hondenbezitter zijn en altijd op zoek waren naar een mooie speciale riem voor onze hond, leek het ons een leuk idee om een hondenlijn te beginnen bestaand uit riemen met bijzondere leersoorten en prints. De winter Collectie van 2013 bestaat uit 6 verschillende modellen en zullen wij per seizoen uitbreiden.

Onze focus ligt niet alleen bij de kleinere honden maar juist ook bij de grote honden omdat daar vaak weinig aanbod voor is. Wat DOGSTAR uniek maakt is dat we voor het baasje/bazin ook div. bijpassende armbanden in de collectie hebben. Zodat je stylish verantwoord je hond uit kan laten.

Momenteel werken we ook nog aan een slipketting en een loopriem waarvan het handsvat uitgewisseld kan worden, deze zullen in alle bijpassende kleuren te verkrijgen zijn.

Al onze producten zijn handgemaakt, door ervaren leder experts in Nederland. Om de kwaliteit te kunnen garanderen worden onze halsbanden regelmatig getest. Bovendien wordt er alleen met hoogwaardige materialen gewerkt, zoals Italiaans leder. Dogstar ontwerpt producten voor alle soorten en formaten honden en hun baasjes.